Carnavalsbal in de Mondial

GROENEWALD viert weer carnaval op donderdag 20 februari 2020.
Place to be: Mondial – Beek

Deze avond is alleen voor leerlingen, geslaagde oud-leerlingen en personeel van Groenewald. Hoe kom jij verkleed??
De avond start vanaf 20.00 uur. Na 23.00 uur is er geen toegang meer. Het belooft weer gezellig te worden. Huidige leerlingen worden alleen toegelaten op vertoon van een geldig schoolpasje (dus niet dat van vorig jaar of een foto van het schoolpasje). Tot 18 jaar géén alcohol (ook geen drank ‘even vasthouden’). Ben je 18+, dan krijg je een polsbandje, maar ook dan geldt: géén overmatig drankgebruik. Ook willen we je er op wijzen dat in de Mondial een rookverbod geldt (er is geen rokersruimte).
Wanneer je over je outfit een jas hebt aangetrokken, betaal je voor de garderobe 1 euro. Om je dorst te lessen heb je muntjes à 2,20 euro nodig.
De DJ brengt je in de juiste stemming. Naast echte carnavalsmuziek is er natuurlijk ook andere muziek. En dan maar dansen, zingen en springen.

Helaas komt aan al dat moois een eind en dan moet je weten dat als richtlijn voor de eindtijd van leerjaar 1 en 2 23.00 uur geldt en voor leerjaar 3 23.30 uur. Maak met je ouder(s)/verzorger(s) goede afspraken over de eind- en de ophaaltijd. Na 2.00 uur is er geen toezicht meer door personeel van Groenewald.

Natuurlijk, en dat is traditie, zijn geslaagde oud-leerlingen van Groenewald hartelijk welkom. Je dient hiervoor wel een persoonlijk toegangsbewijs te bestellen via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-carnavalsbal-groenewald-2020-91575220951
Samen met een geldig ID is dit je toegangsbewijs. Let op: tot uiterlijk dinsdag 18 februari 23.00 uur kun je een persoonlijk toegangsbewijs bestellen.

Wanneer je je niet houdt aan regels of instructies, kan dat leiden tot maatregelen zoals ontzegging tot deelname aan Groenewald-activiteiten, ook in de toekomst. Niet alleen bij vermoeden van indrinken, maar ook willekeurig zullen wij bij (ex-)leerlingen een blaastest afnemen. Bij al-coholgebruik bellen we je ouders en krijg je geen toegang tot het feest. Ook leerlingen die een blaastest weigeren wordt de toegang geweigerd.

Het Mondial-personeel ziet toe op zijn eigen regels, Groenewald is te gast.

Tot slot: vrijdag 21 februari is er een studiedag voor ons personeel en daarna gaan we tot 2 maart even op adem komen. We wensen je fijne carnavalsdagen!!!

DENK AAN JE SCHOOLPAS 2019-2020! MONDIAL-FEESTEN ZIJN ROOKVRIJ. ONDER 18 JAAR GEEN ALCOHOL. BOVEN DE 18 JAAR ALCOHOL MET MATE!!! VRIJDAG 21 FEBRUARI is een LESVRIJE DAG. DE LESSEN worden MAANDAG 2 maart hervat

Sitemap

Bezoekadres
Kinskystraat 15
6171 LX Stein
Tel. (046) 4332820
K.v.K-nummer Stichting LVO, Sittard: 14077279

Postadres
Postbus 6
6170 AA Stein
Antwoordnummer 3000
6170 XV Stein

E-mail: info@groenewald.nl