Groenewalddag groep 8

Omdat wij dit jaar vanwege de geldende coronamaatregelen geen open dag kunnen organiseren, komt deze te vervallen.

Als alternatief organiseren we de Groenewalddag voor groep 8 leerlingen aan die zal plaatsvinden op zondag 30 januari 2022 tussen 10.00-16.30 uur

Deelname is expliciet voor leerlingen van groep 8 en na inschrijving via onderstaande link. Na binnenkomst worden de leerlingen in kleine groepjes (tussen de 6-8 leerlingen) door onze collega’s langs de verschillende brugklasvakken geleid en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Op deze manier maken ze op een laagdrempelige manier kennis met ons onderwijs, onze docenten en het gebouw. Uiteraard wordt er aan de inwendige mens ook gedacht.

Ouders bieden we de mogelijkheid om onder het genot van een kop koffie of thee en een stukje vlaai in de grote zaal van brasserie ‘De Merode’ gelegen naast onze school, kennis te maken met onze brugklasmentoren en collega’s van de zorg. Dit terwijl uw kind door kennismaakt met onze school, onze docenten en de schoolvakken.

Aanmelden voor deze Groenewalddag kan hier.

Toegang tot de Merode is altijd volgende de geldende coronamaatregelen voor de horeca. Hierop wordt gehandhaafd.

(*) De Groenewalddag voor groep 8 kan alleen plaatsvinden als de geldende coronamaatregelen het toelaten. U ontvangt van ons na inschrijving tijdig bericht bij het niet doorgaan van dit evenement.

Sitemap

Bezoekadres
Kinskystraat 15
6171 LX Stein
Tel. (046) 4332820
K.v.K-nummer Stichting LVO, Sittard: 14077279

Postadres
Postbus 6
6170 AA Stein
Antwoordnummer 3000
6170 XV Stein

E-mail: info@groenewald.nl