Huur kluisjes

Geachte ouder(s), verzorger(s), beste leerlingen,

De meeste leerlingen van onze school maken gebruik van een kluisje. De kosten voor de huur van dit kluisje bedragen 10 euro per jaar. De borg voor de sleutel bedraagt eenmalig 10 euro. Elke leerling krijgt jaarlijks de mogelijkheid de huur van het kluisje te verlengen door de 10 euro jaarlijks te voldoen. Vanaf dit schooljaar kan deze rekening ook digitaal voldaan worden. In week 40 ontvangt u op het bij ons bekende e-mailadres een betalingslink voor 10 euro afkomstig van WISCOLLECT. Door deze betaling af te ronden, maakt uw kind weer voor een jaar gebruik van zijn/haar kluisje.

Ouder(s) en/of verzorger(s) die niet betalen via deze link wordt later dit schooljaar nog de mogelijkheid geboden de openstaande huur contant te voldoen. Te zijner tijd worden de leerlingen hiervan op de hoogte gesteld.

Ouder(s)/verzorger(s) van de huidige brugklassers hebben de huur in de eerste week van het schooljaar betaald: zij ontvangen dus geen betalingsverzoek. Ook enkele instromers hebben het kluisje reeds betaald. Mochten zij toch een betalingsverzoek ontvangen, dan kunnen zij dit verzoek uiteraard negeren.

Met vriendelijke groet,

De schoolleiding

 

Sitemap

Bezoekadres
Kinskystraat 15
6171 LX Stein
Tel. (046) 4332820
K.v.K-nummer Stichting LVO, Sittard: 14077279

Postadres
Postbus 6
6170 AA Stein
Antwoordnummer 3000
6170 XV Stein

E-mail: info@groenewald.nl