Jeugdgezondheidszorg op Groenewald

Even voorstellen
Hallo wij zijn Kicky Lenz, Renée Pepels, Mabelle Hendrikx en Ellen Wolfs. De jeugdverpleegkundigen en jeugdarts van GGD Jeugdgezondheidszorg Zuid Limburg verbonden aan jouw school. Graag willen wij kort vertellen wat ons werk is en waarvoor je bij ons terecht kan.

 Gezondheidsonderzoek GGD
In de tweede klas krijg je een uitnodiging van ons voor een gezondheidsonderzoek. We kijken dan naar je lichamelijke én je geestelijke gezondheid. Dus of je lichaam gezond is en hoe jij je voelt. Ook stellen we vragen over je gedrag en leefgewoonten, zoals eten, roken, alcoholgebruik en sporten. Het onderzoek kan op locatie van GGD zijn of op school en duurt ongeveer 30 minuten.

Wij zijn er voor jou
Iedereen die op Groenewald zit, kan bij ons terecht. Dus jij ook. Heb je een vraag, stel hem aan ons. Wij vinden geen enkele vraag raar. Heb je ergens last van of zit je niet lekker in je vel, zeg dit dan tegen ons. Wij vertellen niks door zonder jouw toestemming en kunnen jou helpen.

Zo bereik je ons
Je kunt ons appen, bellen, mailen of bij ons binnen lopen als we op school zijn. Dit is elke woensdagochtend en vrijdagochtend op de begane grond, in het lokaal naast de lift.

 
Anoniem Chatten: Jouwggd.nl
JouwGGD.nl is de jongerenwebsite van de samenwerkende GGD’en. De website is bedoeld voor jongeren tussen de 13 en 23 jaar. Op deze site vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol, roken, drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals. Alles wat je op JouwGGD.nl doet is anoniem. Jij gebruikt een nickname. Als je een vraag stelt via e-mail of chat, is dit altijd vertrouwelijk. Alleen de arts of verpleegkundige van de GGD leest dit. Zij zullen vertrouwelijk met je vraag of probleem omgaan. De GGD zal nooit zonder jouw toestemming gegevens aan anderen verstrekken, zoals school, ouders of hulpverleners.

 

Sitemap

Bezoekadres
Kinskystraat 15
6171 LX Stein
Tel. (046) 4332820
K.v.K-nummer Stichting LVO, Sittard: 14077279

Postadres
Postbus 6
6170 AA Stein
Antwoordnummer 3000
6170 XV Stein

E-mail: info@groenewald.nl