“Nanny McPhee”

DATUM UITVOERINGEN ZIJN BEKEND.

JEUGDTHEATER UITBUNDIG SPEELT IN SEPTEMBER 2019 “Nanny McPhee”

 

Na de succesvolle uitvoeringen van ‘Eens was er’, ‘Peter Pan’ , ‘Hotel St. George’ en ‘Wonderland High” zal Jeugdtheater Uitbundig in september 2019 hun nieuwe productie ‘Nanny McPhee’ op de planken brengen in het Kumulus theater te Maastricht.

Wanneer de kinderen De Bruin hun zusje in de soep willen stoppen is het voor nanny nummer 17 te veel; ze rent gillend het huis uit. Vader De Bruin, die zijn overleden vrouw mist en niet weet hoe hij met zijn 7 kinderen moet omgaan, heeft er nu weer een probleem bij. Om het nog ingewikkelder te maken heeft tante Margaretha, die financieel bijspringt, een voorwaarde ingesteld. Vader De Bruin moet binnen een maand (her)trouwen, anders gaat de geldkraan dicht.

Gelukkig verschijnt Nanny McPhee, die met een beetje toverkracht wel raad weet met de 8 losgeslagen kinderen. Naast het leren vertrouwen van de 18de Nanny moeten de kinderen ook nog eens leren omgaan met de nieuwe aanstaande vrouw van hun vader. Een boel uitdagingen waar de kinderen aan blootgesteld worden. Komt dit ooit nog goed?

De cast van Jeugdtheater Uitbundig bestaat uit kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 18 jaar. De kaartverkoop is nog niet gestart, maar noteer alvast volgende data in uw agenda: zaterdag 21 en zondag 22 september.

 

Houd onze facebook pagina “Jeugdtheater Uitbundig” in de gaten voor verder informatie.

 

Tot ziens

Jeugdtheater Uitbundig

Sitemap

Bezoekadres
Kinskystraat 15
6171 LX Stein
Tel. (046) 4332820
K.v.K-nummer Stichting LVO, Sittard: 14077279

Postadres
Postbus 6
6170 AA Stein
Antwoordnummer 3000
6170 XV Stein

E-mail: info@groenewald.nl