Nanny McPhee

Eindelijk was het zover. De jubileumvoorstellingen van Jeugdtheater Uitbundig stonden op het programma. De uitvoeringen van ‘Wonderland High’ in het Ainsi theater op 9 en 10 juni jl. waren een groot succes.

Gelukkig heeft de nieuwe jongen, Arthur Bloom, zijn eerste schooldag op ‘Wonderland High’ overleeft. Arthur heeft ontzettend veel geleerd en veel nieuwe vrienden gemaakt. Maar het belangrijkste van alles, hij heeft samen met zijn vrienden de ‘Code van Wonderland’ ontcijferd. In die code staat dat het belangrijk is om voor jezelf op te komen en je vast te houden aan de toewijding van principes en passies.

Helaas heeft een van de hoofdrolspelers door omstandigheden niet mee kunnen doen aan de voorstellingen. Maar gelukkig waren er stand-ins. Door de inzet van alle leden waren de voorstellingen een groot succes. Het publiek heeft kunnen genieten van een wervelend toneelspel met dans en zang, ondersteund met een mooie geluids- en lichteffecten.

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken die een bezoek heeft gebracht aan ‘Wonderland High’. En we willen iedereen bedanken die op zijn/haar manier een bijdrage heeft geleverd aan deze jubileumvoorstellingen.

Maar wij willen ook iedereen van harte bedanken die in de afgelopen 5 jaar ook maar iets voor ons heeft betekend. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest. Dank jullie wel.

Na deze jubileumvoorstellingen van ‘Wonderland High’ stoppen we niet. Nee, we gaan door. In 2019 willen we de productie van Nanny McPhee aan u presenteren. Nanny McPhee gaat over de kinderen van een weduwnaar. De kinderen jagen de een na de andere gouvernante de deur uit. Maar dan komt Nanny McPhee. Zij krijgt de kinderen snel in het gareel, maar dan dient het volgende probleem zich aan. Hoe Nanny McPhee dit doet en welk probleem er is, gaan we niet verklappen. Daarvoor zien we u graag terug in 2019.

Sitemap

Bezoekadres
Kinskystraat 15
6171 LX Stein
Tel. (046) 4332820
K.v.K-nummer Stichting LVO, Sittard: 14077279

Postadres
Postbus 6
6170 AA Stein
Antwoordnummer 3000
6170 XV Stein

E-mail: info@groenewald.nl