Magister

Groenewald maakt gebruik van het schooladministratiesysteem Magister. Elke leerling krijgt een persoonlijk inlogaccount voor dit systeem. Via Magister kunnen uw zoon/dochter en u de aanwezigheid, de resultaten/cijfers en andere zaken direct via internet inzien. Zo kunt u altijd op de hoogte zijn van de studievorderingen van uw zoon/dochter.

P.S. Zou de Magisterapp een keer niet naar behoren werken, dan kunt u de app het beste verwijderen en opnieuw installeren..

Agenda in Magister

De agenda vervult een centrale rol in Magister. Via deze agenda krijgt u informatie over het rooster van uw eigen zoon/dochter. Ook roosterwijzigingen zijn zichtbaar. Huiswerk wordt door docenten ingevoerd in Magister en is zichtbaar in de agenda van de leerling. Het blijft echter de verantwoording van de leerling om het huiswerk in zijn/haar agenda te noteren en bij te houden. Magister is niet meer dan een hulpmiddel en kan daarom nooit als excuus worden gebruikt om geen huiswerk te maken.

Docent zijn daarentegen verplicht proefwerken (A-, B-werken en PTA’s) in Magister te plaatsen. Leerlingen en ouders kunnen op deze manier de afspraken omtrent toetsing (zie verder onder Toetsregeling) in de gaten houden. De klassenvertegenwoordiger bewaakt dit proces.

Sitemap

Bezoekadres
Kinskystraat 15
6171 LX Stein
Tel. (046) 4332820
K.v.K-nummer Stichting LVO, Sittard: 14077279

Postadres
Postbus 6
6170 AA Stein
Antwoordnummer 3000
6170 XV Stein

E-mail: info@groenewald.nl