Start nieuwe schooljaar

Vandaag is het schooljaar 2019-2020 van start gegaan voor al het personeel en onze brugklassers. Voor de andere leerlingen starten de lessen morgen.

Aan het eind van het vorig schooljaar hebben we afscheid genomen van dhr. Breed, teamleider havo. Hij heeft een nieuwe uitdaging gevonden op een andere school. We hebben in de vakantie de vacature geplaatst voor een nieuwe teamleider. We zijn erg blij dat we deze gevonden hebben in de persoon van dhr. Vantilt, docent Engels op Groenewald. We zijn ervan overtuigd dat we in hem een uitstekende teamleider voor de havo hebben gevonden. We wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol.

Daarnaast zijn er voor het tweede leerjaar twee nieuwe leerlingcoördinatoren benoemd, namelijk:

  • Jetten, havo 2 en vwo 2
  • Van Aubel, vmbo 2

 

We moeten helaas melden dat niet alle docenten na de vakantie hun werkzaamheden kunnen oppakken. Vorige week en deze week werden we geconfronteerd met berichten dat 3 collega’s vanwege ziekte langdurig afwezig zullen zijn. We zijn hard op zoek naar vervangers voor de lessen. We hopen dit zo snel mogelijk geregeld te hebben. Een aantal lessen zullen echter de komende week uitvallen. We hopen op U begrip in deze.

 

We wensen iedereen een mooi en leerzaam schooljaar toe.

Sitemap

Bezoekadres
Kinskystraat 15
6171 LX Stein
Tel. (046) 4332820
K.v.K-nummer Stichting LVO, Sittard: 14077279

Postadres
Postbus 6
6170 AA Stein
Antwoordnummer 3000
6170 XV Stein

E-mail: info@groenewald.nl