Veldloop

Op dinsdag 19 april konden we eindelijk weer eens deelnemen aan de voorronde van de Veldloop (onderdeel van Olympic Moves). Het was een schitterende dag, met een mooi, maar heel zwaar parcours bij de Enci groeve in Maastricht. Onze leerlingen hebben allemaal hun beste beentje voorgezet met als gevolg een aantal schitterende resultaten!

 

  • Bij de jongens brugklas werd Kai Willems uit AH09 1e! Ook de tweede plek was voor Groeneald. Mark Bundu uit HT06 pakte het zilver.
  • Bij de jongens tweede klas was er hele speciale overwinning voor Mika Janssen uit GA13.  Als brugklassers liep hij tussen de tweedejaars en hij pakte het goud.
  • Bij jongens derdejaars werd Twan Reggers uit H3B in de sprint helaas net geklopt en pakte het zilver.
  • Bij meisjes schoolteam was het tot de laatste seconde super spannend. Julie Cuijpers uit KB4A leek in op de laatste meters te gaan verliezen, maar een geweldig eindsprint zorgde ervoor dat ze tegelijk met haar tegenstander over de finish kwam en gedeeld eerste werd.
  • Lisan Stijnen uit V4 pakte bij meisjes schoolteam knap 3e.
  • Ook bij de laatste groep, jongens schoolteam, pakte we nog een medaille. Dani Meisen uit V4 pakte na een mooie strijd het brons.

We hebben weer een mooie dag gehad en willen via deze weg nogmaals alle lopers bedanken voor hun geweldig inzet!

Klik hier voor de foto’s

Sitemap

Bezoekadres
Kinskystraat 15
6171 LX Stein
Tel. (046) 4332820
K.v.K-nummer Stichting LVO, Sittard: 14077279

Postadres
Postbus 6
6170 AA Stein
Antwoordnummer 3000
6170 XV Stein

E-mail: info@groenewald.nl