Informatie gala 2024

Gefeliciteerd! Jij hebt een kaartje voor het eindexamengala van Groenewald op donderdag 27 juni 2024. Dat betekent dat je dit schooljaar eindexamen hebt gedaan of dat je als introducé met een eindexamenleerling van Groenewald aanwezig zult zijn.

Ben je eindexamenleerling?
De traditie wil dat elke examenleerling zich tussen 18.00 uur en 20.00 uur op een speciale wijze naar de Mondial laat vervoeren, natuurlijk in galakleding. De aankomst is via de Wethouder Sangersstraat in Beek, het opstellen is op de Middelweg langs de Makado. Een docent begeleidt de geslaagde leerling over een rode loper, een beeld dat wordt vastgelegd voor het nageslacht. Vervolgens zal er champagne zijn en volgt de galatoespraak met aansluitend de toost.
Daarna is het aanzitten aan een overheerlijk diner om uiteindelijk de discozaal te betreden, waar het feest zal losbarsten. De galafoto, het welkomstdrankje en het examendiner zijn bij de entreeprijs van de kaartjes (€ 15,-) voor examenleerlingen inbegrepen.

Elke examenleerling mag bij Frontoffice voor drie introducé(e)s à € 7,50 entreekaartjes kopen. Neem je als examenleerling introducees mee, ben je er dan bewust van dat deze introducees onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

Aanrijdroute

Ben je introducé?
Een examenleerling heeft dus voor jou een kaartje op jouw naam gekocht. Ook van de introducé(e) wordt verwacht dat hij/zij deze avond in galakleding verschijnt, hier wordt op gelet.
De introducé(e) is welkom vanaf 22.30 uur en dient zich bij binnenkomst te legitimeren. Zonder toegangskaartje en legitimatie kunnen we je helaas geen toegang verlenen. Om 23.15 uur sluit de deur.

We feesten dan door tot in de kleine uurtjes, waarbij we de Mondialregels respecteren.

Voor leerlingen jonger dan 18 jaar geldt dat er geen alcohol wordt geschonken.

Bij vermoeden van overmatig alcoholgebruik, maken wij gebruik van een alcoholtester. Naar aanleiding hiervan kunnen we besluiten je de toegang te ontzeggen.

 

 

Sitemap

Bezoekadres
Kinskystraat 15
6171 LX Stein
Tel. (046) 4332820
K.v.K-nummer Stichting LVO, Sittard: 14077279

Postadres
Postbus 6
6170 AA Stein
Antwoordnummer 3000
6170 XV Stein

E-mail: info@groenewald.nl