Team Jup: robotica wedstrijdteam

Team Jup is het roboticateam van Groenewald. Leerlingen van alle klassen kunnen hieraan deelnemen op vrijwillige basis. Elke vrijdagmiddag maken en sleutelen de leerlingen aan robots. Doel is de deelname aan rescue line. Rescue Line is een onderdeel van het RoboCup-gebeuren. Al zes keer heeft Team Jup van Scholengemeenschap Groenewald de Nederlandse titel ‘rescue line’ binnengehaald.

Het laatste deelnemende team Jup bestond uit Jeffrey Huntjens (vmbo3), Rob Schaafsma (vwo4), Sven van Nistelrooij (vwo3) en Dave Wolfs (vwo3). Klik voor een impressie van de deelnemers hier.

Vóór het WK werd eerst aan de European Open deelgenomen. Team Jup werd winnaar van de European Open. Een filmpje met een kleine impressie is hier te vinden. Als winnaar van de European Open was Groenewald natuurlijk favoriet. Het team maakte deze favorietenrol helemaal waar! Het team werd voor de 6e keer op rij Nederlands kampioen! Deze titel gaf recht op deelname aan het WK. Na een deelname in Istanbul, Mexico, Eindhoven en Brazilië (China werd overgeslagen) heeft Team Jup deze zomer deelgenomen aan het WK in Leipzig.

Wil je meer over Team Jup weten, kijk dan op Facebookpagina.

 

 

Sitemap

Bezoekadres
Kinskystraat 15
6171 LX Stein
Tel. (046) 4332820
K.v.K-nummer Stichting LVO, Sittard: 14077279

Postadres
Postbus 6
6170 AA Stein
Antwoordnummer 3000
6170 XV Stein

E-mail: info@groenewald.nl