Rondleiding: kluisjeshal

Je bevindt je nu in de kluisjeshal van onze school, ook wel het atrium genoemd. Zoals je ziet staan hier heel wat kluisjes bij elkaar. Aan het begin van je Groenewaldloopbaan kun je tegen betaling van de borg gratis een kluisje huren.

Momenteel bedragen de kosten voor borg 10 euro. Deze borg krijg je als je Groenewald gaat verlaten weer terug. Je houdt dit kluisje (als je dit wil) je hele schoolloopbaan.

Uiteraard zijn dit niet alle kluisjes: verspreid door het hele gebouw staan er meerder kluisjes, zodat alle leerlingen een kluisje kunnen huren als ze dat willen.

Op deze manier zijn als jouw waardevolle vullen veilig opgeborgen. De meeste leerlingen gebruiken hun kluisje om hun boeken in op te bergen zodat ze niet de hele dag met een zware boekentas door school hoeven te lopen. Sommige leerlingen bewaren er ook hun gymspullen en jas is. Hiervoor is voldoende ruimte.

Mocht je je sleutel kwijtraken dan kun je via onze conciërge tegen betaling een nieuwe kluissleutel bestellen.

Er staan niet alleen kluisjes, maar ook tafels in deze ruimte. Tijdens onze pauzes kun je hier samen met je vrienden je pauze doorbrengen.

Terug naar de virtuele rondleiding

Sitemap

Bezoekadres
Kinskystraat 15
6171 LX Stein
Tel. (046) 4332820
K.v.K-nummer Stichting LVO, Sittard: 14077279

Postadres
Postbus 6
6170 AA Stein
Antwoordnummer 3000
6170 XV Stein

E-mail: info@groenewald.nl